INDUSTRIEBOUW

INDUSTRIEBOUW VAN A TOT Z

Franckaert –  De Munck is uw partner voor industriebouw, van een industriële loods, een winkelpand of industriegebouw. Grote en kleine panden worden door ons gebouwd, volledig naar wens van de klant.

Uiteraard hangt veel af van de activiteit waarvoor het pand wordt gebouwd. Een winkelpand vraagt andere specificaties dan een fabriekshal. Franckaert – De Munck bouwt het allemaal op maat zodat het volledig voldoet aan uw behoeftes. Indien u het wenst voeren wij uw project uit van plantekening tot afwerking. Werkt u met een architect? Uiteraard ook dan kan u bij ons terecht. Wij zetten het plan van uw architect om voeren het project uit.

Niet alleen naar indeling en grote/ hoogte van de panden maar ook voor de keuze van de materialen hangt veel af van het uiteindelijke doel. Een toonzaal is vaak een visitekaartje en moet er ook langs buiten goed uitzien, daar waar een industriële werkplaats sober mag ogen. Zo kan een metalen constructie gegalvaniseerd worden of geschilderd, afhankelijk van uw wens.

Met de huidige isolatienormen kan het ook in de industriebouw, opnieuw afhankelijk van de invulling, belangrijk zijn om te isoleren. Is het een opslagplaats voor goederen niet gevoelig aan temperatuurschommelingen, geen probleem. Maar bouwt u met Franckaert – De Munck een showroom, winkel of werkplaats, dan geven wij u correct advies met betrekking tot het gebruik van de juiste materialen: golfplaten, betonmuren of sandwich wandplaten of dakplaten.

Ook het uitzicht van het gebouw kan u zelf kiezen: plat of hellend dak, grote raampartijen of een gesloten gebouw. Franckaert – De Munck zorgt voor de volledige afwerking met scheidingsmuren tussen opslagplaats en werkplaats, ramen, deuren, sectionaal poorten, schuifpoorten,…

Contacteer ons voor meer info! We staan u graag te woord. We zijn actief in gans België (Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Henegouwen …)

Bent u zelf handig en wilt u de handen uit de mouwen steken? Dan kan u bij ons ook terecht voor bouwpakketten. Wij voeren uw plan uit en leveren de onderdelen met montageplan. U kan dan zelf de plaatsing uitvoeren.

REALISATIES

Bloemen- en plantenwinkel te Moerbeke-Waas
Industriebouw in Stekene
Plaatsen van staalconstructie voor industriegebouw te Zemst, Vlaams-Brabant
opbouw van de constructie te starten vanuit kelder geplaatst door derden.
Bouw van opslagplaats voor landbouwvoertuigen in Melsele, Oost-Vlaanderen