BOOR- EN ZAAGMACHINE

MET ROTERENDE BOORUNIT

twee automatische gereedschapswisselaars

BOOR- EN ZAAGMACHINE

ZAAG- EN BOORMACHINE V613/VB1050 MET ZAAGSTRAAT

Onze nieuwe machine boor- en zaagstraat (V613/VB1050) is sinds eind augustus volledig operationeel!

De eerste projecten met hulp van deze machine worden nu reeds gemonteerd. Gaten boren, aanbrengen van lascounteren, zaagsnedes,…. alles wordt uitgevoerd door één machine. Een samenhang van verschillende software programma’s.
Contacteer ons voor meer informatie voor realisatie van jouw project!

De werking kan je bekijken via onderstaande video’s.

Technische informatie: 

De Voortman V613 profiel boormachine is uitgerust met een roterende boorunit. Deze unit is in staat om zowel beide flenzen als het lijf te boren. De machine heeft twee automatische gereedschapswisselaars voor in totaal tien gereedschappen, waardoor de machine ook geschikt is voor lay-outmarkeren, draadtappen of verzinken. Daarnaast is de boorunit geschikt voor HSS-boren, hardmetaalboren en centerpuntmarkering. Materiaal kan worden gemeten met behulp van een meet- en transportsysteem met rollenbaan of grijperwagen. De automatische gereedschapswisselaars, in combinatie met het ongeëvenaarde automatiseringsniveau van de Voortman boorsystemen, maken de aanwezigheid van een machinebediener overbodig.

De Voortman bandzaag machine range is speciaal ontwikkeld voor het zagen van constructiestaal. De zaag machines onderscheiden zichzelf door de stevige, zware frames. Uitgerust met de nieuwste technologieën zoals servomotoren en spindels garanderen optimale zaagsnelheden en hoge kwaliteit zaagsnedes. De bandzaagsystemen kunnen zowel zelfstandig als in combinatie met andere Voortman systemen opgesteld worden.
Een groot voordeel is dat er geen tijd wordt verspild door te vroeg snelheid te minderen of te laat te versnellen bij het zagen van het lijf van een H-profiel vanwege de constante drukmeting aan het zaagblad. Een ander onderscheidend kenmerk is dat het gamma van Voortman standaard is uitgerust met een bewegende zaagtafel. Hierdoor staan de zaaglijsten altijd gelijk met het zaagblad, zodat er nooit in de tafel wordt gezaagd.

Wenst u meer info of een vrijblijvende offerte voor uw project? Contacteer ons telefonisch of via het invulformulier.